Monday, 19 January 2015

cara masak megi paling malas tapi nak megi sedap

alih bahasa pula laa ye.

masa study dulu aku tak suka masak megi, sebab takde dapur.
memang megi boleh tuang air panas dan ready to enjoy!
tapi bagi aku kalau tak masak rasa cam tak best.
tapi bila dah ada dapur pun malas juga nak masak,
maka beginilah:

1) panaskan air dalam heater
2) letak megi kesukaan anda dalam mangkuk tahan microwave
3) tuang air panas dalam mangkuk
4) pecahkan sebiji telur dalam mangkuk tersebut
5) masuk dalam microwave, heat dalam 3-5 min
6) makan!

teknik ni sangat best sebab tak payah basuh periuk. basuh satu bekas je.

p/s: aku tak pernah kata aku ni rajin. muahahahaha

p/p/s: tapi takde laa sampai aku makan megi hari2. 

kbai!

No comments:

Post a Comment